Stig Rossen julekoncert Rute 2

Arrangør: De Graa busser

Søndag, 9 . december 2018, kl. 12:00

Pris: 1,00 kr.

Stig Rossen julekoncert Rute 2

Afrejse: Tinghallen, Viborg kl. 08.10, Randers Station kl. 09.10, Musikhuset Aarhus kl. 10.00, Skanderborg Banegård kl. 10.30, Horsens banegård kl. 11.00
 
Årets JulekoncertDer er lagt op til en fantastisk hyggelig og stemningsfuld eftermiddag, når Årets Julekoncert for 19. gang i træk afholdes. Traditionen tro er det Stig Rossen og hans store orkester og kor, der optræder ved Årets Julekoncert. Han får selskab af den dygtige Andrea Lykke Oehlenschlæger, der har gjort sig bemærket ved flere lejligheder, når hun blandt andet har sunget med Antonelli Orchestra, Mads Langer og Simon Kvamm fra bandet Nephew. Desuden har hun optrådt for Dronning Margrethe.
Mærk julestemningenÅrets julekoncert vil som altid bringe os igennem et par hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”. Traditionen tro rejser hele publikummet sig og synger julen ind med ”Dejlig er jorden”. Ud over ovenstående vil Stig Rossen præsentere et bredt repertoire af sange og musik fra ind- og udland. Scenografien danner en flot ramme om de dejlige julesange og med et veloplagt orkester og kor, er der ingen tvivl om, at det bliver en fantastisk oplevelse. 
Program
Dag 1Efter de sidste er kommet på bussen fortsætter vi over Lillebæltsbroen, hvorefter vi holder pause ved en rasteplads. Her vil der være mulighed for at købe frokost eller nyde sin medbragte frokost. Efter en times tid kører vi videre mod Svendborg med ankomst omkring kl. 14.00. Her indkvarteres vi på Hotel Svendborg, hvorefter vi begiver os hen til Svendborg Idrætscenter. Her vil der blive serveret kaffe og kage, inden Stig Rossen kommer og hilser på. Her kan vi glæde os til, at Stig Rossen fortæller lidt om Årets Julekoncert. Kl. 16 starter julekoncerten, der varer ca. 2 timer. Der vil være en lille pause midtvejs. Efter koncerten kører vi tilbage til Hotel Svendborg, hvor vi skal nyde hotellets dejlige traditionelle danske julebuffet. 
Dag 2Vi starter dagen med en skøn morgenbuffet, inden det er tid til at tage afsked med Svendborg. Turen går videre mod Odense, hvor vi skal besøge TV 2. Besøget på TV2 tager ca. 2 timer. Her skal vi blandt andet på en rundvisning, hvor vi skal se de forskellige studier, som vi alle kender fra TV. Efter et spændende besøg på TV 2 kører vi ud til Blommenslyst Kro, der står klar med en skøn 2-retters frokost. Efter frokosten vender vi hjemad til opsamlingsstederne.

til toppen

Glemt din adgangskode

AVANCERET SØGNING

Feedback