Købspolitik

BETALINGSMETODE

Når du beslutter dig for at ville købe en billet til et givent arrangement, bliver du viderestillet til arrangørens hjemmeside, hvor transaktionen kan færdiggøres. Betalingsmetoden afhænger af, hvad den givne arrangør modtager af betalingsformer.

Når der er tale om et event, der er gratis at deltage til, er der selvfølgelig ikke behov for at købe billetter. Du kan dog stadig besøge arrangørens hjemmeside for yderligere information om eventet.

HVEM KØBER DU FRA?

DJUCI.dk forhandler ikke billetter til de opslåede arrangementer, men fungerer som en portal, der sætter private i forbindelse med arrangører. DJUCI.dk tager dermed ingen rolle i forbindelse med transaktionen og fralægger sig ethvert ansvar fra produktet.

Når du har fundet det event, som du gerne vil deltage i, står kontakten udelukkende mellem dig og arrangøren. Du kan blive direkte viderestillet til arrangørens egen hjemmeside, hvor du kan finde de gældene vilkår for transaktionen.
DJUCI.dk fungerer ikke som 3. part i hverken transaktioner eller kommunikation.

REFUNDERING

Da DJUCI.dk ikke forhandler billetterne, er det heller ikke gemmen os, at du kan få dem refunderet. Ønsker du at få dine billetter refunderet, skal du kontakte arrangøren. Arrangørens politik for refundering er afgørende her.

til toppen

Glemt din adgangskode

AVANCERET SØGNING

Feedback