Koncertørepropper

Landsdækkende

Mandag, 14 . oktober 2019

Pris: 79,00 kr.

Koncertørepropper

Køb et sæt rigtige koncert-ørepropper (sendes med posten). Så får du mere ud af koncerten.

1. Skum øreprop
Safe Ears nyudviklede øreprop indeholder et akustisk filter, som dæmper alle frekvenser ligeligt og frembringer alle nuancerne i musikken. Øreproppen er fremstillet i blødt skum, der gør den behagelig at bruge - selv over længere tid. Filtered Foam er ventileret for at øge komforten.
Propperne leveres i en genlukkelig emballage, og er lette at have med sig overalt. De kan rengøres med lunkent vand og evt. en klud.
Ørepropperne er CE-certificeret.
Dæmpning 17 dB (SNR)

2. Standard silikone øreprop
Koncertørepropperne fra Killnoise er designet til at dæmpe lyden og samtidig bevare lydoplevelsen. Hvis du ønsker mindre dæmpning, skal du blot trække ørepropperne et niveau ud. Ørepropperne er fremstillet i blød silikone, så du kan ha’ dem i ørerne i længere tid. De kan rengøres med mild sæbe og vand.

Ørepropperne er CE-godkendt og allergitestede – og de leveres i et lækkert etui. Dæmpning: 20 dB (SNR).

* Hvornår modtager jeg ørepropperne?
Vi sender ørepropperne – med PostNord – inden for 4 hverdage. Det betyder, at du modtager ørepropperne senest 12 hverdage efter bestilling. Hvis du ikke modtager ørepropperne, skal du sende en e-mail til Safe-ears ApS på salg@safe-ears.dk

* Hvorfor har jeg ikke modtaget ørepropperne?
I de fleste tilfælde er det fejl i adressen, som er årsag til den manglende eller forsinkede levering. Du er selv ansvarlig for angivelse af korrekt forsendelsesadresse, så tjek en ekstra gang, inden du afslutter din bestilling.

* Kan jeg få ørepropperne udleveret til koncerten?
Nej, det er desværre ikke muligt at få udleveret ørepropperne til koncerten.

* Hvornår skal jeg bestille for at være sikker på at modtage ørepropperne inden koncerten?
Du skal bestille ørepropperne senest 12 hverdage inden koncerten.

Prisen er inkl. forsendelse. Logistik, forsendelse og reklamation håndteres af Safe-ears ApS.

NB: Bestiller du senere end 12 dage før koncerten, kan det ikke garanteres, at dine ørepropper når frem i tide inden koncerten. Ørepropperne kan IKKE udleveres på spillestedet.

NB: Bestiller du senere end 12 dage før koncerten, kan det ikke garanteres, at dine ørepropper når frem i tide inden koncerten. Ørepropperne kan IKKE udleveres på spillestedet.

Info om fortrydelsesret.

til toppen

Glemt din adgangskode

AVANCERET SØGNING

Feedback