Theessink & Møller inkl. fiskebord

Høloftet

Fredag, 9 . marts 2018, kl. 18:00

Pris: 495,00 kr.

Theessink & Møller inkl. fiskebord

Det er en ny, spændende række koncerter, der er lagt i trygge, bluesgarvede hænder hos Hans Theessink og Knud Møller, når de i foråret 2018 er på turné i Danmark. Vi har med stor glæde oplevet Theessink på Tønder Festivalen, og drømmen om hans besøg på Høloftet har stået på et stykke tid...
Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben.
Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så flot.

Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.
Koncerterne er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har – hele to gange – vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.

Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de aller mest pris på blues musikken. At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er DET, de brænder for, og DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.

Vi er derfor vildt glade for, at de kommer på Høloftet fredag d. 9. marts. Og for at det ikke skal være løgn, har vi inviteret vores franske ven og bonde - Mark fra Aimestentz i Alsace - til at komme.
Mark giver et glas Cremant, og vil fortælle om de lækre vine, som vi denne aften sælger i baren. Der vil, naturligt nok, være fokus på hvidvine, og derfor stiller Gl. Amstrup også op med en lækker fiskebuffet.

Unr. siddepladser.

Se mere på http://www.hargaardvinimport.dk/

til toppen

Glemt din adgangskode

AVANCERET SØGNING

Feedback