De lystige koner

FMT Fredericia Teater - Store Sal

Tirsdag, 13 . februar 2018, kl. 19:30

Pris: 290,00 kr.

De lystige koner

Fredericia-Middelfart Teaterforening præsenterer:
De lystige koner 
Tirsdag d. 13. februar 2018 kl. 19.30 
Komedien om De lystige koner – en bearbejdet version af Shakespeares De lystige koner fra Windsor – indgår i rækken af Folketeatrets afstøvede klassikere og præsenterer en perlerække af skønne, uartige og sjove skuespillere i mange roller. 
Kvinderne fører an i løjerne i De lystige koner, hvor al¬le bedrager alle. Fruerne Fjord og Pagh – et par saftige borgerkoner i deres bedste alder – strutter af liv og lyst, mens deres ægtemænd er en smule vindtørre. Så da den adelige levemand Falstaff gør kur til dem begge på én gang, kribler det i dem. Selvom Falstaff både er afdanket og forarmet, har han stadig en vis charme, som han selv nærer stor tiltro til. Under dække af at være fornærmede over hans skamløse tilnærmel¬ser udsætter konerne ham for den ene morsomme og latterlige lærestreg efter den anden – godt hjulpet af den ivrige koblerske, madam Rap, som også styrer intriger¬ne omkring komediens unge par. De ældres beregnende kærlighedsintriger flettes sammen med kampen for, at den unge, uskyldige kærlighed skal sejre. 
Komedie · Store sal 
Medvirkende: Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll, Sarah Juel Werner m.fl. 
Producent: Folketeatret 
www.folketeatret.dk 

til toppen

Glemt din adgangskode

AVANCERET SØGNING

Feedback