Vilkår og betingelser

DJUCI.dk ejes og drives af:
DJUCI
Flæsketorvet 26
1711 København V
Danmark

DJUCI.dk forholder sig retten til at ændre indholdet i disse betingelser, og det er op til brugeren at holde sig opdateret.

DJUCI.dk er en kalenderportal og har til formål at skabe kontakt mellem arrangører og private. DJUCI.dk indgår på ingen måde som tredjepart i kommunikation eller transaktioner mellem private og arrangører.

Ansvarsfraskrivelse
Et køb af en billet til et event er en handel mellem den private og arrangøren. DJUCI.dk fralægger sig ethvert ansvar for denne handel. Dermed blander DJUCI.dk sig ikke i sager om refundering af billetter, eller andre forhold opstået omkring transaktionen eller afholdelsen af eventet.

Registrering af events
Alle kan oprette events på DJUCI.dk, men vi forbeholder os retten til at afvise eventet, hvis ikke eventet er offentligt eller har almen interesse. Det samme gælder events, der er i strid med straffelovens paragraffer.
Når du registrerer dig som bruger på DJUCI.dk accepterer du betingelserne for siden, og at de informationer, som du giver er korrekte. Du er selv ansvarlig for at sørge for holde din adgangskode hemmelig. Hvis du mistænker, at din adgangskode bliver misbrugt, skal du kontakte os med det samme.

DJUCI.dk forbeholder sig retten til at suspendere accounts, der ikke lever op til betingelserne for siden og ved mistanke om oprettelse af events, som er i strid med straffelovens paragraffer.

til toppen

Glemt din adgangskode

AVANCERET SØGNING

Feedback