Alt hvad man skal vide om grøn energi tænker jeg man kan finde på hjemmesiden KlimaEnergi A/S – der står i hvert fald rigtig mange ting som man bør sætte sig ind i hvis man ønsker at investere i et solcelle anlæg eller en el bil. Blandt andet står der en for mig vigtig information om, at Håndværkerfradraget lukkes ned pr. 1 april 2022 – det er jo noget der betyder en stor del for ens økonomi og investering.
Solenergi findes både til privat og til erhverv, og hvis man påtænker at få solenergi til sin virksomhed, findes der også meget vigtig information inde på KlimaEnergi – blandt andet at Solenergi på taget kan afskrives med helt op til 116 procent, og det er da også værd at tage med hvis man går med overvejelserne om at invertere i et solenergi anlæg.

Uanset hvad, så ville jeg gå ind og læse grundigt på de informationer der står beskrevet på hjemmesiden, da det i sidste ende kan betyde mange penge for den enkelte der står for at skulle købe solenergi. Det er jo ikke småpenge vi taler om,. når man taler om Solceller til erhverv, der skal jo en del flere solcelle plader til, og derfor bliver det uvilkårligt også dyrere end hos en privat husejer.
Som erhvervsdrivende har vi selv fået anlagt et solcelleanlæg ude på en af vores brakmarker, og efter at have været inde på KlimaEnergi fandt vi ud af, at hvis vi fik et solcelleanlæg med batteri, så kunne vi få meget mere ud af den solenergi som vores anlæg producerer når solen skinner – vi kunne endda få så meget strøm, at vi kunne sælge det strøm, vi ikke selv kunne nå at bruge – og derved kunne vi få en fortjeneste ud af det – så vi investerede lige lidt flere plader en nødvendigt, men med den ide om at tjene lidt ekstra ved siden af – når nu vi kunne sælge den overskyende strøm til de el netværker der måtte være interesserede.

Comments are closed.