Lille mig, luksus dyret – skal afsted for ldt forkælelse igen, tror nu at jeg denne gang vil være mig selv – syntes jeg trænger til lidt selvforkælelse uden alt for meget uro af andre menneskers tomme snak. Hvad betyder så overnatning luksus i min verden. Jo ser i, allerførst skal receptionen være pænt indrettet, og ikke mindst rent og med serviceminded mennesker bag disken. Jeg forventer at der er en der tager imod mig, og bærer mine kufferter op på mit værelse – op, ja jeg forventer at jeg bor øverst oppe og med en super skøn udsigt. Hotelværelset skal være rummeligt, med panorama udsigt ud over en park eller strand, som om at jeg sov ude i naturen. Badeværelset er også vigtigt, der skal være et badekar, og skal være i luksus klasse, når jeg siger det så mener jeg 5 stjerner. Der er ikke noget værre end hvis jeg forventer et super dejligt badeværelse, at der så ikke er gjort rent, så for mig er rengøringen også luksus – ja altså ikke når jeg selv skal stå for det. Sengen skal være King size – ikke at jeg er stor og tyk, men jeg kan godt lide at jeg kan brede mig, og så en dejlig stor dobbeltdyne, ikke et lagen som sydpå. Der må også gerne stå blomster på bordet, og en lille velkomst anretning med frugt, nødder og champagne – nu jeg skal afsted alene, må der da også gerne være et tv af god kvalitet og mange kanaler, så jeg også har lidt at vælge imellem.

Write A Comment