Så nu melder min dårlige samvittighed sig, jeg har nemlig længe gerne ville begynde at strikke igen. Jeg har været afsindig god til at strikke tidligere, men holdt op, da mine hænder og fingre blev ømme af alt det strikkeri. Jeg kunne strikke uden at kigge på hvad jeg lavede, nøjagtig som her, hvor jeg skriver derudaf, uden af se på tastaturet. Det at strikke gav mig en følelse og oplevelse af at jeg ikke bare sad og drev den af, og det er nøjagtig det samme her. Så jeg må se at finde en strikkeopskrift der gør at jeg får lyst til at strikke igen, og så er det godt at der er forretninger der har alt indenfor strikning.

Strikketøj og garn

Der er flere og flere online forretninger der gør det med strikkegarn og diverse tilbehør. Det jeg har haft gjort et par gange er at google garn tilbehør, og så kommer der nogle virksomheder frem der kan vejlede en til at komme i gang med at strikke igen. Jeg faldt blandt andet over klintholmgarn.dk, som har flere forskellige unikke garner af god kvalitet, prisen er også derefter, men vil man have kvalitet, så må man også betale for det. sådan er det med alt vi køber i denne verden. Nu er det sådan at det garn de har er håndlavet, og når jeg læser det, så tænker jeg på de mennesker der først klipper fåret, karter garnet, og derefter spinder det, så vi andre bare kan tage det og strikke af det.

Write A Comment