extensions for et mere fyldigt look, er noget man kan finde på sider som https://www.myextensions.dk/. Her kan man finde et væld af produkter, som alt andet lige også sørger for at give det look man går efter. Det kunne eksempelvis være, at man havde et eller andet stort arrangement af en art rundt om hjørnet, som man godt kunne tænke sig at være ekstra stadset op til. Her er der også mulighed for, at gå i dybden med et look man ikke har prøvet kræfter med før.

Når man skal vælge ens hår extensions, er det jo ofte også noget som er afgjort af hvilken hårfarve man har kørende på nuværende tidspunkt. Det er også noget man kan få sat i for at give en kombination af to forskellige farver, hvilket også er et look som mange unge piger har valgt og inkorporere. Det er også klart med de priser man kan finde på siden her og andre steder i dag. Så er det bare og gå i gang med at udforske og eksperimentere.

Permanent versus fleksibel løsning

Skal man have sat ens hair extensions i professionelt, er det også noget som mange frisører tager sig af i dag. Man kan også bære sig af med det selv, men er det første gang og er man ikke engang sikker på, om det er noget man vil have gjort igen. Så har man også mulighed for, at vælge en metode so Cold fusion. Her bruger man metalloops, som man hægter sammen med det ekstra hår. Så kan man hurtigt klikke det ud igen, hvis det er man har brug for det.

Vil man gerne have noget som sidder lidt mere permanent i, kan ma også anvende modsætningen nemlig Hot fusion. Her bruger man et varmejern til at varme keratin op med, som man så smelter sammen med ekstensions. Så kan man rette det til som man vil, og man kan tage det ud som man vil alt efter hvad man går med. Her online finder man alt det der skal til for, at man kan blive en stjerne for en aften eller resten af sit liv.

Comments are closed.