dekoration til hjemmet tror jeg de fleste kvinder går en del op i, i hvert fald, når jeg er ude og handle, så er det noget af det jeg lægger mærke til. Levende lys i en lille glasskål, et vandfald der har rislende vand indenfor, og mange andre ting. Mange af tingene kan jeg få i søster Grene eller tigeren, men der er nu også mange steder på nettet hvor jeg kan få det meste online – og modsat tøj, skal det jo ikke passe nogen bestemt størrelse, og de fleste steder, angives også størrelsen, når det er ting.

Boligtilbehør

Det er lige det mine piger går rigtig meget ind for, de er også rigtig gode indretnings arkitekter, de kan lige det der, med at finde lige det der skal til, når et hjem skal indrettes. Engang flyttede min datter rundt på alt min inventar mens jeg var på arbejdet, og det kan godt være at andre ville have syntes at det var en rigtig sød tanke af min datter, men det var så ikke lige min reaktion, for jeg kunne simpelthen ikke finde mig selv i mit eget hjem. Så hun blev bedt om at finde sit eget sted at bo, og indrette sig som hun ville i sit eget hjem. Hun har nu det fineste hjem, med mange dekorationer og boligtilbehør, der gør det rigtig hyggeligt hos hende og hendes familie. Hun har også fået hængt nogle af livets citater op på væggene, som pynter rigtig godt, og passer til hende.

Write A Comment