Find det rigtige udhængsskilt til butikken

Når du har en virksomhed i gågaden, skal du skille dig ud fra alle de andre butikker, så dine kunder hurtigt kan finde dig og også vælger at gå ind i netop din butik. Butiksskilte er derfor yderst vigtige.

Skil dig ud med det rigtige skilt

Det rigtige skilt i de rigtige farver, formater og former kan gøre underværker for din butik. Der findes en lang række muligheder, som du kan vælge mellem, og det handler helt klart om, at du finder det, der virkelig fortæller, hvem du er, og hvad butikken sælger. Du har i forvejen logo og visuel identitet, men hvis du vil have noget nyt, kan Flexskilte sagtens hjælpe dig på vej. Et facadeskilt er nemlig ikke en helt let beslutning, fordi der findes mange muligheder.

Du kan fx få

  • Galgeskilte, der hænger ned fra et stativ, som er monteret på facaden. Det er en rigtig effektiv måde at have skilt på, fordi dine kunder lynhurtigt kan genkende og se dig på meget lang afstand. Når du skal have butikskilte fra Flexskilte, hjælper de dig altid med at skræddersy det, så det passer helt perfekt til netop dig.
  • Facadeskilte sidder ind til væggen på facaden af din bygning og er meget brugt ved firmaer. Det er den helt simple måde at fortælle dine kunder, hvor du er, hvilken sal i bygningen du sidder på osv. Samtidig er det selvfølgelig markedsføring.
  • Vingeskilte sidder ligesom galgeskilte på siden af bygningen og giver godt blikfang.

Find mange flere på fleskilte.dk

Write A Comment