Jeg hader at skulle stå for at arrangere en stor fest, for da jeg er lidt af en perfektionist, så vil jeg gerne have at alt klapper til ug kryds og bolle, og at alle gæsterne får en dejlig oplevelse. Så da jeg fik op gaven med at finde musikken til en fest, var jeg lykkelig over at det kun var den del jeg skulle tage mig af. Jeg gik straks hjem og googlede på nettet for at se hvad der kom frem når jeg skrev musik booking eller booking af musik. Der kom en spændende side frem der hed https://musikbookeriet.dk/ og her var der virkelig inspiration at finde til den perfekte musik til vores arrangement med over 100 mennesker. Det at få at vide book musik, og ikke få at vide hvor var nok den største udfordring, og jeg anede faktisk ikke engang hvor mange penge jeg havde til rådighed, så et eller andet sted havde jeg frie tøjler til at book musik et eller andet sted fra.

Jeg ved ikke hvor mange af mine venner der har googlet booking musik eller musik booking bureau, men det var min første gang, og der var godt nok mange om buddet. Så det tog lidt tid inden jeg fandt musikbookeriet og deres store udvalg. Jeg fandt lige et par stykker som var virkelig interessante til at få som underholdning, men ville lige have en godkendelse af en eller anden slags. Sammen fandt vi så et super fedt orkester, vi var sikre på at vores virksomhed kunne lide – der vil selvfølgelig være nogle i blandt som måske ikke kunne, men hovedparten af medarbejder skaren.
Jeg kan sige at det blev en stor succes, og der var flere af mine kollegaer der kom hen til mig, og sagde at det var et super fedt orkester vi havde fundet. Det gik jeg selvfølgelig videre med til musikbookeriet.dk med, for jeg syntes at dem der laver noget godt, også skal have den ros de fortjener. Sådan har jeg det jo også selv, og sådan er vi mennesker nok indrettet.

Comments are closed.